Fitzmas-time-feber!

Jag kan bara inte låta bli att dras med av förväntningarna på en Happy Fitzmas på de amerikanska liberala bloggarna just nu. Klackarna är i taket, förväntningarna höga, firandet igång inför Halloween och alla laddar upp inför 2-slaget då Fitzgerald kallat till presskonferens för att avslöja vad han tänker ta sig till härnäst.

Vill du känna av stämningen, gå till den här tråden på Daily Kos!
Höh, vad är klockan nu egentligen i Washington? Halv elva? Tre timmar kvar.

Några favoritkommentarer:


”Called in sick to work. Bought 3 cases of Grain Belt Premium Beer. Bought 6 quarts of tomato juice. Not just any tomato juice, but LIBBY’S tomato juice. Time to drink until I can imagine the dems controlling the senate and house and asking ole GW why they shouldn’t impeach him. I think that day will be Feb. 2007. I predict the Senator will be Sen. Schumer.”

If we find out who’s indicted at noon with a press conference at 2, does it mean I’ll finally be able to walk away from the tv and computer? Or should I just get a fridge and hunker down for the long haul?

I’m beginning to think of it not as Fitzmas, one big orgiastic blowout day, but rather Fitzmakkuh, where you get your gifts parcelled out over time. Speaking of which, does anyone else think Fitz is smoking hot? Cheers to him and his sexy secrecy.