Bilder från Beirut: känsliga personer varnas

För den som vill se Beiruts förstörelse så visas här nedan några bilder från Indymedia DC tagna av Hanady Salman som är redaktör på tidningen As-Safir i Beirut. Jag vill varna känsliga läsare för den översta bilden som visar hur två offer för bombningarna täcks över. Condolezza Rice är på fredsmäklaruppdrag om man får tro DN. ”USA tror på långsiktig vapenvila” ropar rubriken ut men något fredsmäklande i egentlig mening handlar det knappast om utan snarare tvärtom förhandlingar där avsikten är att befästa den ena partens maktposition, vilket i sin tur kan bana väg för Vita Husets önskan om att transformera mellanöstern, först och främst genom att sätta press på Syrien. DN borde ha mer vett än att använda ordet fredsmäkling i sammanhanget.

Bilderna nedan är Public Domain och för de som vill återanvända dem rekommenderas att fotografens namn nämns.

Uppdatering: såg precis att jinge publicerat liknande (och ruggigare) bilder. Följ inte länken om du är kräsmagad.

Andra bloggar om: , , , ,

6 reaktioner till “Bilder från Beirut: känsliga personer varnas”

 1. Det handlar om Sionism. Benjamnin Freedman var en insider – hade kontakt med USA:s makthavare. Han försökte uppmärksamma världen på de som stod bakom kulisserna och drog i tåtarna.
  Läsvärt:
  FREEDMAN
  Seven U.S. Presidents — Masters of Deception — Jewish Pawns

  The names of Presidents Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Harry S. Truman, Dwight D. Eisenhower, John F.Kennedy, Lyndon B. Johnson and Richard M. Nixon will certainly be found one day inscribed in big red letters in the official annals of the rise and fall of the United states.

  These seven masters of deception incurred their guilt by debasing their solemn oaths of office on behalf of undisclosed domestic and foreign principals without any apparent qualms or misgivings, to enhance their political fortunes totally oblivious of the threat to United States security and survival.

  Vill man sen förstå vad som nu händer så går det här att läsa:
  PLANERAT
  New reports reveal that an Israeli war has been planned, simulated and rehearsed since 2000, and disseminated on an “off record” basis to high-level US officials (and policy think tanks, and journalists) by senior Israeli army officers for the past year.

  Och det har förberetts så här:
  VAPEN
  Britain has almost doubled the value of arms exports to Israel, according to official figures released yesterday.

  Arms exports to Israel approved by the government totalled £22.5m last year, almost twice the amount in 2004, according the latest annual report on strategic export controls published by four government departments.

  Och det finns mer som förklarar:
  WMR
  After receiving Cheney’s full backing for the invasion of Gaza and Lebanon, Netanyahu flew back to Israel and participated in a special ”Ex-Prime Ministers” meeting, in which he conveyed the Bush administration’s support for the carrying out of the ”Clean Break” policy

  Och det här är Clean Break:
  CLEAN BREAK

  Och som alltid så är det Rebuilding America´s Defenses – av Wolfowitz och ett antal sionister i PNAC – Project for a New American Century från september 2000 som drog upp planerna:
  WESLEY CLARK
  Secret 2001 Pentagon Plan to Attack Lebanon
  Bush’s Plan for ”Serial War” revealed by General Wesley Clark

  General Clark states the following:

  ”As I went back through the Pentagon in November 2001, one of the senior military staff officers had time for a chat. Yes, we were still on track for going against Iraq, he said. But there was more. This was being discussed as part of a five-year campaign plan, he said, and there were a total of seven countries, beginning with Iraq, then Syria, Lebanon, Libya, Iran, Somalia and Sudan.

  Yinon planen ligger bakom och spökar:
  YINON PLANEN

  Det här lär aldrig gå att hitta i Dagens Nyheter eller andra svenska media så svenska folket lär fortsätta att inget förstå för att istället tro – hjärntvättas till att tro – att sionister är människor som tvingats till Israel av Hitler. Det finns olika syn på den saken:
  Videos about Zionism

 2. Militanta grupperna? Om jag känner dig rätt så menar du Hezbollah, Hamas, Islamiska Jihad etc. Själv slänger jag gärna in Israels hökar i den militanta mixern (för att inte tala om Bushevikerna). Vad kan man få annat än en molotov-cocktail? Militärism är ett mänsklighetens gissel.

 3. Du censurerar – stryker kommentarer som ger förklaringar till vad som pågår. Det är inte bra.
  Sen får du kommentarer som: ”Ja, krig är hemskt.”
  Det handlar om att vi måste ha kunskaper för att förstå. Hemska bilder rör våra känslor – våra hjärtan – men vi behöver också få något in i våra hjärnor.

  Det går att läsa Justin Raimondo:
  http://www.antiwar.com/justin/?articleid=9413
  som skriver:

  What Maliki said in the Green Zone is verboten in the Zionist Zone that is Washington, D.C. That city, as Pat Buchanan quipped, is ”Israeli-occupied territory.” A memorable phrase, that, and particularly evocative of what is happening today, as Congress ratifies Israel’s brazen blitzkrieg without even mentioning, let alone condemning, the targeting of Lebanese infrastructure and massacre of civilians. As John J. Mearsheimer and Stephen Walt averred in their Harvard University study of the Israel lobby:

  ”The bottom line is that AIPAC, a de facto agent for a foreign government, has a stranglehold on Congress, with the result that U.S. policy towards Israel is not debated there, even though that policy has important consequences for the entire world. In other words, one of the three main branches of the government is firmly committed to supporting Israel. As one former Democratic senator, Ernest Hollings, noted on leaving office, ’you can’t have an Israeli policy other than what AIPAC gives you around here.'”

  Det handlar om att sionister tagit över Washington. Och man bör läsa vad John J. Mearsheimer och Stephen Walt skrev om The Israel Lobby:

  Och man behöver läsa Rebuilding America´s Defenses
  – där Wolfowitz och ett antal sionister skrev i september 2000 om:

  ”some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor”

  Den japanska attacken mot Pearl Harbor kände USA:s president Roosevelt till i förväg, men han lät den ske för att få in USA i andra världskriget mot befolknings önskan.

  Den 11 september 2001 på kvällen skrev Bush i sin dagbok:
  ”The Pearl Harbor of the 21st century took place today.”

  Sen kan man förstå att krig är hemskt – men att det finns något som heter krigspropaganda som ser till att skapa en fiende. 11 september 2001 är avslöjat av fysikprofessor Steven E Jones som använt naturvetenskap för att visa att World Trade Center 1, 2 och 7 sprängdes med termit – det går också att läsa för att få en bakgrund till vad som händer:
  http://www.physics.byu.edu/research/energy/htm7.html

  Visst – hemska krigsbilder säger mycket – vänder sig till våra känslor – men vi måste också ha en intellektuell förståelse för att kunna handla som pacifister.

  Tyvärr – våra media tiger om det här. Och att skriva i en blogg hjälper väl inte mycket. Så den här skiten lär väl fortsätta. Ska det behöva bli kärnvapenkrig innan folk begriper? Då är det ju för sent…
  Det kan dock vara intressant att förstå målet för det som nu sker:
  Zbigniew Brzezinski och Uzbekistan

 4. Du vet att jag läser dina länkar, det är inte problemet. men när du postar tre långa inlägg av samma typ så tar jag bort dom. Jag betraktar det som spam. Posta gärna länkar i måttlig omfattning, men håll det hela kort.

Kommentarer är stängda.