6 reaktioner till “”Israel is the Holy Land, not the homo-land””

 1. Israel laddar med kärnvapen!
  Och världen verkar tyst se på. Världen har tyst sett på en längre tid. Befolkningarna verkar vara totalt övergivna av sina ledare och sina media. Är de alla i bankirernas klor och vågar inget säga?

  För att förstå upptakten till vad som nu händer – så måste man känna till åtminstone det här:
  Wolfowitz plan från september 2000 kallad Rebuilding America´s Defenses
  där han och Cheney och Rumsfeld och ett antal sionister i Washington skrev om ”some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor”

  Den japanska attacken mot Pearl Harbor kände USA:s president Roosevelt till i förväg, men han lät den ske för att få in USA i andra världskriget mot befolknings önskan.

  Den 11 september 2001 på kvällen skrev Bush i sin dagbok:
  ”The Pearl Harbor of the 21st century took place today.”

  Sen behöver man känna till det här:
  A Mossad surveillance team made quite a public spectacle of themselves on 9-11.
  The men set up cameras by the Hudson River and trained them on the twin towers.

  Police received several calls from angry New Jersey residents claiming ”middle-eastern” men with a white van were videotaping the disaster with shouts of joy and mockery. ”They were like happy, you know … They didn’t look shocked to me” said a witness.

  Och man behöver känna till det här:
  Jewish microbiologist Dr. Philip M. Zack may be behind the deadly anthrax contaminated letters that were mailed to NBC’s Tom Brokaw, Senator Tom Daschle and others, according to FBI sources. In a rapidly unravelling investigation by the FBI, it appears that the ”Arab-hating-Jew” was behind a vile conspiracy to frame a colleague who was born in Egypt and who worked, along with Dr. Zack, at the U.S. Army’s Medical Research Institute for Infectious Diseases in Fort Detrick, Md.

  Det är oförklarligt det som nu händer eller kan Benjamin Freedman som själv var jude ge oss en förklaring? Han var personligt bekant med presidenterna Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, och John F. Kennedy – han rörde sig i de beslutande kretsarna. Han var en insider. Han ägnade sitt liv efter 1945 åt att varna för sionisterna efter att ha förstått deras agenda.

  Seven U.S. Presidents — Masters of Deception — Jewish Pawns

  The names of Presidents Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Harry S. Truman, Dwight D. Eisenhower, John F.Kennedy, Lyndon B. Johnson and Richard M. Nixon will certainly be found one day inscribed in big red letters in the official annals of the rise and fall of the United states.

  These seven masters of deception incurred their guilt by debasing their solemn oaths of office on behalf of undisclosed domestic and foreign principals without any apparent qualms or misgivings, to enhance their political fortunes totally oblivious of the threat to United States security and survival.

  Varför tiger världen? Är de flesta så hjärntvättade – aldrig fått lära vad som försigår – så att de bara tiger?

 2. Här finns något som kan ge en förklaring till kriget:
  The bombing of Lebanon is part of a carefully planned and coordinated military road map. The extension of the war into Syria and Iran has already been contemplated by US and Israeli military planners. This broader military agenda is intimately related to strategic oil and oil pipelines. It is supported by the Western oil giants which control the pipeline corridors. In the context of the war on Lebanon, it seeks Israeli territorial control over the East Mediterranean coastline.

  Men vad hjälper det att få reda på det och blogga på det? – när media inte berättar bakgrunden. Snart så handlar det väl om bögar som orsak till vad som sker även i svenska media.

  Media – massmedia – media för massorna – det är så lågt så det finns inte ord. Hur kan det ha gått så här snett? En förklaring finns här:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Bernays
  Edward Bernays (November 22, 1891 – March 9, 1995) is regarded by many as the ”father of public relations,”

  In Propaganda, his most important book, Bernays argued that the scientific manipulation of public opinion was necessary to overcome chaos and conflict in society:

  The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country. … We are governed, our minds are molded, our tastes formed, our ideas suggested, largely by men we have never heard of. This is a logical result of the way in which our democratic society is organized.

  Det tredje världskriget som startade 11 september 2001 handlar inte bara om militärt våld. Det handlar framförallt om våra hjärtan och hjärnor – vilka uppfattningar och känslor vi ska hysa. Och det kriget har pågått ett tag men nu intensifieras det. Det enda Aftonbladet idag har på sin första sida om kriget i Libanon är det här:
  KRISEN I MELLANÖSTERN
  Här kan krigets barn få trygghet
  Snart måste den svenska barnbyn bygga ut – för att ta hand om alla föräldralösa Urban Hamid rapporterar från Libanon.
  Över det så står det så här:
  54-åring misstänks ha strypt sin lillebror
  Alf + Ulf = sant Ovationer när kd mötte Livets ord.
  USA: Dränkte barnen – slipper fängelse Livstidsstraffet upphävt för 42-årig kvinna.

  Under det hittar man:
  Kolla in i stjärnornas badrumsskåp!

  Nu skriver de inte om vad som händer… det handlar endast om en barnby i Libanon… Aftonbladet behandlar oss som idioter! Övriga media likaså – inte ett ord om geopolitik och oljeinkomster bakom det som sker.

  Snart är det bögarna eller någon annan grupp som framkallat KRISEN I MELLERSTA ÖSTERN enligt Aftonbladet.

  Bloggar är någon slags fristad än så länge – det är ändå så få som läser de bloggar som försöker säga något seriöst – så bloggar spelar ingen roll i det närmaste – kanske lite – men inte är det mycket. Det är en sorg att se världen. Se människor hållas i okunskap. Och tyvärr de flesta vill inte heller veta… verkar det som, eller har jag fel?

 3. Det är tyvärr IDIOTER som styr världen, dom är inte ens värda att kallas idiot. Dom är varelser som inte ens är värda att spåttas på det, spåttet blir smuntsigt och infekterat.

 4. Det Israel gör idag är EXAKT samma sak som Hitler gjorde mot dem, kanske ännu värre.

Kommentarer är stängda.