Dagens citat: Bo Nylén, Villaägarna

Det här citatet är verkligen inget att skratta åt, men jag kan bara inte låta bli.

”invandrarna blir svenska medborgare och sedan nämndemän lätt som en plätt. Sen inför de sharialagar”

Det slår mig att det finns dom som verkligen, verkligen, tror på och/eller är rädda för att det skall bli sharialagar i Sverige! Att det skall rusa omkring talibaner i deras villaträdgårdar och vifta med kalashnikovs, förbjuda villaägarnas döttrar att läsa aftonbladet puls och stänga ner alla krogar på stureplan. Tvinga deras fruar att gå i Burkha och dem själva att avstå från baconburgare. Begreppet sharialagar har blivit ett invandrarfientligt buzzword som ingen egentligen vet någonting om förutom att man har sett suddiga tv-bilder på halshuggningar från Saudi-arabien. Ta er samman kära villaägare! Ni kommer inte bli stenade i morgon.

Uppdatering: Hanna Löfqvist på bloggen Vänster har publicerat ett utdrag ur konversationen.

Det slår mig också att den nya tekniken skapar ett nytt ”folkligt” lager i bodström-samhället där avlyssning/inspelning kommer inte bara från staten utan också medborgarna själva.

Andra bloggar om: , ,