Jag skall bli rådgivare åt Lars Leijonborg

Ja, det är faktiskt så att jag skall bli rådgivare åt Lars Leijonborg, och jag är tacksam för att Lasse (vi är väl du med varandra nu Lasse?) låter mig komma till tals och ger mig en möjlighet att influera folkpartiets politik. Jag menar, det behövs ju verkligen! Jag kommer att göra mitt bästa för att få honom att inse att FP måste ändra radikalt på sin politik och sin framtoning om man vill nå sina mål och framstå som ett sansat parti. Det är också förvånansvärt enkelt att bli Lasses rådgivare ”Min nya hemsida är ett debattforum där jag kommenterar och reflekterar över aktuella politiska frågor och där du har en möjlighet att svara – direkt till mig. Meningen med hemsidan är att den skall utgöra åtminstone en av de kanaler som underlättar för dig att engagera dig i olika politiska frågor och kunna agera rådgivare direkt till mig”. Det är bara att signa upp på http://lars.leijonborg.se/.

Andra bloggar om: , ,