Dåligt informerat av Svensk media

WTF! Inte konstigt att Anonym postar sina långa uppmaningar till Svensk media att skärpa sig i mina kommentarer när det gäller rapporteringen om Bush-gängets skumraskaffärer. Klickade precis in på en sökning via min tracker och upptäcker att Mr Browns är den enda googleindexerade sidan på svenska som nämnt Brewster, Jennings and Associates. Det verkar som inte ens DN, SvD eller vänsterpressen har lyckats få ut namnet i sina onlineeditioner. Anmärkningsvärt.

Fråga: Vad är Brewster, Jennnings and Associates? Svar: det är den fejk-firma som CIA-agenten Valery Plame jobbade för när hon outades av NY Times. Företaget är en fasad skapad av CIA för att få tag på underrättelser om massförstörelsevapen m.m. Företaget har haft hundratals agenter anställda som verkat över hela världen. Officiellt har dessa agenter varit konsulter inom energisektorn vilket inneburit att de kunnat få tillgång till uppgifter om allt från oljeresurser till transaktioner med nukleärt material.

PS. När det gäller Anonyms anonyma postningar så kommer jag att ta bort dom framöver om de inte innehåller åtminstone ett nickname. DS.

12 reaktioner till “Dåligt informerat av Svensk media”

 1. Mr Brown är en stjärna! Brewster, Jennnings and Associates som inte media nämner har han informerat oss om. En annan skandal är Berlusconis inblandning i Niger uranet som inte media heller berättar för oss. Man kan undra – kan alla samveten nästan köpas för olja? Politiker, journaliter, ambassadörer vet naturligtvis – har den här informationen – inte alla – men de ledande. Men jag tror de gör fel när de tiger. Det måste gå att hitta andra vägar än ett kärnvapenkrig mellan EU/USA och Ryssland/Kina. Det kanske är några år kvar. Först Syrien, Iran, Nord-Korea enligt PNAC:s plan, men ändå – det kan så lätt gå helt fel även för de som tror sig vara säkra i något västland – något I-land. USA hittar på ett nytt 911 – de håller ju på och övar – tex Granite Shadow med Tularemia i Washington och 300000 demonstranter. Rätt som det är så är det undantagstillstånd i USA och Patriot Act I och II används. Det är väl inte den världen efter 400 år av naturvetenskap vi vill ha. Vi måste använda vår fantasi på något bättre, kärleksfullare sätt!

  Visst är det skandal med hur media informerar oss – PNAC och Leo Strauss borde vara allmänbildning. Men fråga dig själv fråga dina bekanta om de vet något om Leo Strauss och PNAC. Om inte DN, SvD, Aftonbladet och Expressen upplyser oss – hur ska vi då någonsin fatta något!

  Leo Strauss är en filosof som bygger sin politiska filosof på skummisar – nazister – som Heidegger och Carl Schmitt. Leo Strauss har sen inspirerat Wolfowitz och han i sin tur t.ex. Libby. Det kallas neokonservatism det de håller på med. Det går helt enkelt ut på att skapa rövarhistorier – för att kunna leda vanligt folk som inte har så mycket tid och ork att plöja de gamla grekiska filosoferna och därför står sig slätt när de som vill kalla sig elit dräper till med något Platon citat.

  Denna ”elit” använder sin kunskap till att förleda. Fy skäms!

  Wolfowitz och ett antal till – Cheney, Kristol, Podhoretz, Libby mfl har sen skapat PNAC – Project for a new American Century som i dokumentet Rebuilding America´s Defenses lägger ut texten om hur USA ska skaffa sig världsmakt – vilket antagligen kommer att leda till kärnvapenkrig eftersom Ryssland/Kina inte är överens om det.

  I den här skriften skrev de också att de behövdes ett nytt Pearl Harbor för att starta världserövringen – det fjärde världskriget. Pearl Harbor var Japans överfall på en amerikansk flottbas som övertygade det amerikanska folket att gå med i andra världskrigt. President Roosevelt hade skapat Pearl Harbor för detta syfte, genom att se till att Japan inte fick t.ex. olja och sen knäckt Japans hemliga koder och inte underrättat sina befälhavare på Pearl Harbor att han visste att Japan skulle anfalla.

  Sen ”inträffar” det nya Pearl Harbor – alltså 11 september 2001 – som får USA:s befolkning att vilja gå till vapen – inleda krig mot Afghanistan och Irak. Och dessutom acceptera nya lagar Patriot Act I och II som tar ifrån dem deras rättigheter.

  Och Bush skriver i sin dagbok 11 september 2001 att nu har det tjugonde århundradets Pearl Harbor inträffat.

  Leo Strauss – den djävulen – har lyckats! Hans idéer om deception-lurendrejeri-konspiration har framgångsrikt genomförts. Och där står vi lurade och förstår inte bättre. Och medierna – de som har tid och ork – tar inte reda på saker och ting. Talar om för oss vad sanningen är. Justitieminister Bodström och journalisten Guillou tror bägge på det här eller så håller de masken i elakt spel?

  Läs om Leo Strauss:
  Leo Strauss’ Philosophy of Deception

  Och se en ”MUSIK-FLASH-VIDEO” för att själv börja fundera ta reda på om du verkligen kan tro på den här historien.

  Och här finns också lite mer att läsa för att bilda sig en uppfattning och för att lära sig själv gå vidare i sitt sökande:
  11september2001.blogspot.com/
  eller se samma sak som Flash presentation

 2. Det skulle vara roligt att få reda på vad Mr Brown tror om 11 september.
  Går det att knäcka den här rövarhistorien?
  Eller kommer vi att få leva med den och dess konsekvenser?

  Och de som vet – vissa ambassadörer, journalister, politiker – varför tiger de?
  Och hur ska man få igång ett allmänt kritiskt tänkande kring den här rövarhistorien
  som nu håller på att leda världen in i rena galenskapen?

  Kanske dra någon rolig historia? Den där med Pearl Harbor som PNAC hittade på och sen Bush upprepade i sin dagbok är rätt rolig – rätt svart!

  Det här är naturligtvis en fortsättning på Sykes-Picot avtalet från 1916.
  Men hur många har tittat på det avtalet och förstått hur det format 1900-talet?
  Finns det någon historiker, historielärarare i Sverige som brytt sig?

  Och det kanske finns någon Janne Josefsson som vill dra storyn för oss om Sykes-Picot. Precis som han gjorde om Novemberrevolutionen – ett triumvirat – sätter demokratin ur spel – och sen får vi leva med konsekvenserna – en miljon ställda utanför arbetsmarknaden, nedrustning vad gäller skolor och sjukhus. Novemberrevolutionen var naturligtvis en följd av nyliberalismen så det fanns ju starka krafter, men de folkvalda hade inget att sätta emot – de var helt blåsta – Sveriges största bankrån och de fattade inte att de blivit rånade. Det är ungefär som 11 september.

  Ingen verkar fatta – bry sig – kan ingripa – har något bra recept – mitt recept är regelbundet återkommande beslutande folkomröstningar – men det är det ingen som ens orkar diskutera!

  Ja, Mr Brown – jag tycker du verkar ärlig och vill ta reda på saker och ting – vad säger du om 11 september?

  Ska vi folkomrösta om saken? Alla som tror på det officiella 11 september räcker upp en hand!

 3. Söker man på Brewster-Jennings and Associates
  så är första träffen den här:
  Sells unique art designs on mugs, t-shirts, clocks, throw pillows, tiles, tote bags.
  Anti-Bush, pro-liberal, animal prints, glamour, summertime, roses,

  Letar man lite till så kan man hitta den artikel som Robert Novak skrev som avslöjade Plyme:

  The Wilsons for Gore
  Oct 4, 2003
  by Robert Novak ( bio | archive )

  Och man kan hitta det här i Washington Post:

  Leak of Agent’s Name Causes Exposure of CIA Front Firm
  By Walter Pincus and Mike Allen
  Washington Post Staff Writers
  Saturday, October 4, 2003; Page A03

  Så svenska medier har haft några år på sig att berätta det här.

  Jag tycker det här med Berlusconi och Niger uranet är saftigt.
  Om det nu är sant – och så verkar det – så sätter det ju Berlusconi på pottan.
  Han behärskar ju italienska media så i Italien kanske inget händer.
  men hur kan svenska EU-representanter sitta i samma sal som italienare
  så länge de har Berlusconi kvar? Han har ju satt hela EU-på pottan
  så länge han är kvar så blir ju EU stämplat som rena falskspelarna.
  Undra om svenska medier har skrivit något om Berlusconi och Niger uran?

  Berlusconi was keen to put SISMI at America’s disposal in the aftermath of the 9/11 terrorist attacks, and SISMI’s chief, Nicolo Pollari, was eager to make himself – and Italy – indispensable to the warlords of Washington. Pollari’s initial attempts to pass off the Niger uranium forgeries as authentic evidence of Iraq’s nuclear ambitions did not, however, meet with success. Whereupon Pollari took advantage of the developing split between the State Department-CIA professionals, who tended to be skeptical, and the Cheney-Pentagon-neocon ideologues, who were looking for any evidence – however dubious –of Iraq’s WMD, and the Italians developed a strategy to legitimize the forgeries in the eyes of the White House.

  Undra om det här dras in i Libby-skandalen?

  In short, SISMI knew the documents were fakes but pushed them to help the White House gin up a war. The question is: who else knew? As we go up the chain, from the low-level criminals who prepared and disseminated the documents, to the second-and-third tier American officials who received them, finally ascending to the inner sanctum of the Office of the Vice President and the National Security Council, we have to ask: Did Hadley know? Did Libby? Did Cheney?

 4. nickname…som jag väl nu får kalla dig? Tack för att du postade länkarna till Berlusconi-artiklarna. Eftersom du nu upprepat dig så många gånger skall jag svara vad jag tycker. Be mig bara inte ”öppna ögonen” en gång till 🙂

  Nej, Berlusconi kommer ännu inte att dras in i Libby-affären, men vem vet? Konstigare saker har hänt.

  Tror jag att PNAC skapat 911 på det sätt som refereas till på 11september2001.blogspot.com? Jag känner till spekulationerna om tredje tornet, de jublande israelerna etc., ja. Jag har läst delar av Rebuilding Americas Defenses inkl. Pear Harbour analogin, ja. Jag vet om Cheney, Wolfo och Powells törstande efter dominans, ja. Jag känner till Leo Strauss, ja. Om du läst mina inlägg så vet du att jag känner till detta.

  Nej, i frågan om 911 så tror jag inte att USA och Israel (vilket antyds i texten) själva skapat 911 med fjärrstyrda plan och allt det där, men däremot indirekt. Glöm inte att Bin Ladin förklarade öppet krig mot USA redan 1998. Glöm inte bombningarna av Dar es Salaam och Nairobi. Glöm inte WTC 1993. CIA visste om att Atta m.fl tränade flygningar i USA innan 911, men ingen gjorde något. Varför finns inte detta med i ”ditt” dokument? Varför utelämnas det? Man måste ha hela bilden.

  Bin Ladin och PNAC-gänget är precis lika maktfullkomliga och fungerar därför bra som komplementerande kontrahenter i spelet om mellanöstern. De triggar varandra i en kamp där tusentals människor får sätta livet till. Det är verkligen oerhört tragiskt.

  Jag tror precis som du att det finns en oerhört massa frågor som inte ännu kan besvaras därför att spionorganisationerna m.fl. sitter på information som ytterst få har tillgång till, men det går inte bara att utelämna al-quaeda ur historieskrivningen kring 911.

 5. PNAC ville ha ett Pearl Harbor och då fick det efter ett år. Bush skrev det i sin dagbok att nu var det klart! Bakom detta står Leo Strauss politiska filosofi genomfört av hans lärljunge Wolfowitz – som på alla sätt försökte få ihop historien – Richard Clarke protesterade men Wolfowitz skulle ha sin historia. Det tror jag räcker för de flesta för att förstå att det här är skumrask.

  Men du drar in Atta med flera. Jag tyckte det var onödigt att dra in dem. Det räcker gott och väl med PNAC och Bush. Sen kan man dra in Atta med fler om man så vill.

  Ta dig en titt på Attas timeline på Cooperative Research. Som du kanske vet så har Able Danger kommit upp i ljuset. Det finns en del där som gör att man fattar lite mer eller du fattar inte?

  January-February 2000: Secret Military Unit Identifies al-Qaeda ‘Brooklyn’ Cell; Mohamed Atta is a Member

  January-March 2000: Hijacker Atta Begins E-mailing US Flight Schools, Seeking Pilot Training
  Hijacker Mohamed Atta, who is under CIA surveillance at this time, begins sending e-mails to US flight schools,

  Late April-Mid-May 2000: Atta Leaves Numerous Clues While Seeking Crop-Dusting Airplane Loan

  Summer-December 2000: FBI Asset Withholds Information About 9/11 Hijackers Living in His San Diego House

  September 2000: Chart With Mohamed Atta’s Photo Presented by Able Danger at SOCOM Headquarters; Meetings With FBI Cancelled

  A US Army intelligence program called Able Danger identifies five al-Qaeda terrorist cells;

  Lt. Col. Anthony Shaffer later says that an unnamed two-star general above him is “very adamant” about not looking further at Atta. “I was directed several times [to ignore Atta], to the point where he had to remind me he was a general and I was not … [and] I would essentially be fired.” [Fox News, 8/19/05] Military leaders at the meeting take the side of the lawyers and prohibit any sharing of information about the al-Qaeda cell. Shaffer believes that the decision to side with the lawyers is made by Maj. Gen. Geoffrey Lambert (who had previously expressed distress when Able Danger data was destroyed without his prior notification (see May-June 2000)).

  Och är det här islamska självmordsbombare – flygkapare som gör så här?
  Before September 11, 2001: Hijackers Drink, Watch Strip Shows on Eve of Attacks

 6. För att se hur svenska media sköter sig – upplyser svenska folket om Muhammed Atta och de andra påstådda flygplanskaparna och deras förehavanden i USA så kan man Googla lite. Skriver media om Able Danger? Det program som höll reda på dessa ”kapare” – och som fick till följd att den som försökte följa dem hotades med SPARKEN – bli av med jobbet!!!!

  A US Army intelligence program called Able Danger identifies five al-Qaeda terrorist cells;

  Lt. Col. Anthony Shaffer later says that an unnamed two-star general above him is “very adamant” about not looking further at Atta. “I was directed several times [to ignore Atta], to the point where he had to remind me he was a general and I was not … [and] I would essentially be fired.”

  ”Able Danger” site:www.dn.se
  0 träffar
  ”Able Danger” site:www.svd.se
  0 träffar
  ”Able Danger” site:www.aftonbladet.se
  0 träffar
  ”Able Danger” site:www.expressen.se
  0 träffar

  Kanske inte konstigt att du fortfarande tror på den här rövarhistorien – vägrar fatta!
  Och du är ju inte ensam – i sällskap med Bodström och Guillou!

  Följden av massmedias fördumning av svenska folket – kommer att resultera i kärnvapenkrig! USA/EU mot Ryssland/Kina – de övar som bäst!

  I USA kommer undantagstillstånd att införas och Patriot Act I och II börja tillämpas.

  Men först Syrien och Iran – Nord-Korea?

  Jag är naturligtvis inte 100 procent säker på ovanstående – men om man Googlar lite så förstår man vart det lutar – PNAC:s avsikt och mål – total global military dominance – för att genomföra det – så krävs det en del åtgärder, eller hur? Det kan inte vara svårt att förstå!

  PNAC skrev i september 2000 att de ville ha ett nytt Pearl Harbor.
  Bush skrev i sin dagbok 11 september 2001 att det nya Pearl Harbor nu var ett faktum.

  Räcker inte det här för dig?
  Spana då lite mer på: http://www.cooperativeresearch.org/

 7. Det här är bara en enda sida – ryms nästan på en A4 – ta och läs igenom den här sidan och om du då inte fattar – så tror jag inte jag kan hjälpa dig – men jag tror att du kommer att förstå – för det är inte svårt att fatta det här!


  May-June 2000: Army Officer Told to Destroy Able Danger Documents

  September 2000: Chart With Mohamed Atta’s Photo Presented by Able Danger at SOCOM Headquarters; Meetings With FBI Cancelled

  August 9, 2005: New York Times Reveals Military Unit That Identified Four 9/11 Hijackers Before Attacks

  Du tror fortfarande på den officiella förklaringen? Du partar med Bodström och Guillou?
  Jag tycker det verkar bättre att outa dem som har hittat på det här nya Pearl Harbor
  11 september verkar inte vara någon bra story! Rätt körd faktiskt!
  Det måste finnas bättre stories – more truely and lovely ones.

 8. Wikipedia har sammanställt en hel del information om Able Danger.

  Bland annat finns där en intervju med kongressmannen Weldon som avslöjat det hela.
  Och han är inte ”glad”. Han verkar ha tappat tron helt på det mesta!
  It’s about Congress exercising its legitimate roll in oversight.
  Yes, this whole process has soured me on the process of commissions.
  Inte konstigt han är knäckt när media sviker totalt. Media den så kallade tredje statsmakten – visar sig vara riktad mot befolkningen – inte mot de som sviker befolkningen.

  911 är en bluff – det är nog den enda slutsats man kan dra av Able Danger!
  Och slutsatsen av det blir?
  Och slutsatsen av att vi gått på historien blir?

  Vill man så kan man komplettera med att ta reda på vad som hände med Anthrax.
  Först försökte man skylla på Irak, när det inte gick tystnade media.
  Anthraxen kom från ett amerikanskt laboratorium.
  För en sammanfattning av hela eländet – 911 – dödshotet mot vår civilisation – så finns den här sidan:
  11september2001.blogspot.com/

Kommentarer är stängda.