Iranska riskkalkyler och amerikanskt atomvapentjatter

Billmons Whiskey Bar är en av mina amerikanska favoritbloggar som jag hela tiden återvänder till. När Billmon sätter full fart på hjärncellerna så är det bloggning när den är som bäst. Om ni frågar mig.

En av Billmons senaste postningar försöker besvara frågan varför iranierna tar det så coolt trots att de riskerar en attack från blå himmel, med vad för helvetesmissilier nu amerikanerna lyckas komma upp med. Och svaret är något förvånande: därför att Iranierna kanske räknar kallt med att gå starkare ur ett sådant krig. Om neo-konnarna nu så gärna vill attackera Iran och verkligen se till att göra det utan att stärka Mullorna, så måste man alltså ta i med hårdhandskarna, och då menar jag hård-handskarna. Billmon snappar upp en del tjatter i informationsflödet som spekulerar om huruvida USA:s arme är beredd att plocka fram sitt mest fruktade vapen ur garderoben: atombomben. Läs Billmons postning. Den vänder definitivt upp och ner på begreppen.

Tidigare postning om Iranska riskkalkyler.

Andra bloggar om: , , , , ,

En kommentar till “Iranska riskkalkyler och amerikanskt atomvapentjatter”

 1. «««««« mini——spam»»»»»»
  ETNIC SEPARATISM OF NATIVES
  — Don’t be Idiots!!!
  — The way to go… it isn’t ’lick-the-boots’ to the Majority of the Europeans!
  — The way to go… it is ’make war’ against the White Parasite… i.e., the ETHNIC SEPARATISM:
  (… before being too late…)
  -1- a space (50%) of Total Competition (for Globalization-Lovers);
  -2- another space (50%) of Natural Reserve: for the preservation of Natives Ethnic Identity.
  {{{ see: 50-separatism-50 }}}

  NOTE 1: The Space of Total Competition (50%)… will be for the Europeans (the majority: i.e., White Parasite)… that… want to be in the Parasite-Enjoy … i.e.:
  -1- they claim to enjoy immigrant servile labour at ’price of rain’;
  -2- they claim to enjoy the existence of persons to pay the retirement pension [ in spite of… they doesn’t make a Society where exist Demographic Renewal!!! ]

  NOTE 2: The Space of Natural Reserve (50%)… will be for the Europeans (a minority)… whom they intend to be in the Planet – with dignity, courage and determination – fighting for the Survival of his Ethnic Identity.

Kommentarer är stängda.