Kommentarsregler!

Jag kan inte hitta mina glamla kommentarsregler så tillåt mig att omformulera dem i den här postningen. Jag vill inte hålla på och stryka kommentarer i onödan och jag kan inte nog poängtera att alla är välkomna att delta i debatten, men jag vill också ha en bra debatt och därför kommer jag att stryka kommentarer som:

1) innehåller omotiverade personangrepp (jag kan inte nog understryka detta!)
2) innehåller länkar till sajter som inte har med diskussionen att göra
3) behandlar sådant som inte har med diskussionen att göra
4) är postade under anonym flagg: uppge ditt namn eller ett alias när du postar och helst också en giltig e-postadress (e-postadressen visas inte)
5) innehåller omotiverad reklam
6) innehåller olaglig information eller länkar till olagliga sajter
7) innehåller inlägg som är omotiverat långa
8) innehåller nedvärderande omdömen eller rasistiska uttalanden

om du känner dig orättvist behandlad, maila till mrbrownskommentar@yahoo.se

En kommentar till “Kommentarsregler!”

Kommentarer är stängda.