5 reaktioner till “Intressant diskussion om Afrikas historia”

 1. Vill bara uppmärksamma de intresserade. Debatten på Jacob Lundbergs blogg har tagit fart igen. Han verkar ha svårt att smält mina inlägg.

  Thabo ’Muso

 2. Thabo, jag har lämnat en kommentar på jacobs blogg men jag tror det blir min sista faktiskt, i alla fall i denna fråga. Jag har inte riktigt samma tålamod som du ;(

 3. Hej Mr. Brown,

  Jag uppskattade ditt inlägg och har precis all förståelse i världen om du vill lägga din ork och kraft på annat än att diskutera med en neo-konservatist i liberala fårakläder, a.k.a. Jacob Lundberg.

  Det känns trevligare att snacka här inne. Lundberg har väl inte så mycket mer att komma med nu. Hans sista försök at tvinna poäng är att försöka stoppa ord i munnen på dig och mig. Det misslyckades han med.

  Thabo ’Muso

 4. det var också just därför att han försökte stoppa ord i min mun som jag kände att jag var tvungen att svara. Jag tror att Jacob egentligen inte alls vill diskutera med oss, vi är antagligen för ”akademiska” i någon mening ;). Han vill nog hellre ge sig in i en ordstrid med någon från Ung Vänster. Nåväl, jag inbillar mig att det någonstans är bra med den kors-kopplingen och som du sade tidigare: Jacob kunde ha ignorerat oss fullständigt.

Kommentarer är stängda.