En film att se om!

Det är mycket sällan jag går på en film tre dagar efter premiären, men jag hade liksom en känsla av att den skulle vara något extra och holy baloney, jag tror inte att Syriana kommer att ge mig någon lugn och ro framöver. Jag kommer definitivt att se den igen så snart som möjligt för att försöka reda ut trådarna. A attans bra film. Men vad hände egentligen på slutet???

recension på bloggywood
the movie database
Hemsida på Warner bros.

3 reaktioner till “En film att se om!”

  1. Jag lovar. Inga spoilers här 🙂 Men det är värt ett besök på forumet för filmen i the movie database EFTER det att man har sett den. ett tips är annars att vara utvilad och mycket uppmärksam under första halvan.

  2. Nu har jag sett den, och jag måste säga att det var en fantastiskt bra film. Som filmens tagline säger: Everything is connected.

Kommentarer är stängda.