Varmt och vackert

Jag har faktiskt fått nog av vintern nu! Jag är helt enkelt ingen fan av kyla. Var är stockholmsslasket och den milda brisen? Var är småregnandet och tussilagoknopparna och var i hälsingland är uteserveringarna? För att få lite syntetisk värmemeterapi så började jag i går att skanna in en drös bilder från olika resor och jag började förstås med den varmaste (och vackraste) platsen: Joshua Tree nationalpark i Kalifornien, samma ställe där Anton Corbijn tog bilderna på U2 för omslaget till plattan som bär namnet Joshua Tree. Hoppas bilden värmer er också.

2 reaktioner till “Varmt och vackert”

  1. Är också trött på vintern. Hur mycket snö har ni däruppe? Där jag bor, i Västergötland, hade vi tills för någon vecka sedan 60 cm snö. Nu har dagsmejan i alla fall malt ner den till 30 cm.
    Idag när jag körde hem från Göteborg hamnade jag mitt i ett rejält snöoväder där jag var tvungen att orientera mig på vägen efter snökäpparna. Hade lust att bara stanna bil och hjärta samtidigt 🙂

  2. De senaste dagarna har det börjat sjunka undan lite men det är väl fortfarande en 20 cm utanför porten och de uppskottade högarna på gården är snart två våningar höga.

    Men jag tror att ni har haft det värre där nere ändå. Om du bor på landet så avundas jag inte dig skottningen…

Kommentarer är stängda.